Kamerverhuurgoes.nl

De kamers en de gemeenschappelijke ruimtes

Kamerverhuur Goes heeft diverse kamers in de verhuur staan. De groottes van deze kamers varriëren tussen de 11 en de 29 m2. Alle kamers zijn voorzien van modern meubilair en de huurprijs is altijd inclusief gas/water/licht, tv, internet en gemeentelijke heffingen.

 

Iedere woning heeft gemeenschappelijke ruimtes zoals een eetkamer, keuken, toilet en één of meerdere badkamers. Daarnaast is er een gedeelde tuin en fietsenstalling aanwezig. Sommige kamers beschikken over een eigen wasbak.

 

De eetkamers zijn voorzien van een eetkamertafel met stoelen en een televisie. De bewoners bepalen uiteindelijk de sfeer in het huis. Sommige zullen graag samen koken en eten, anderen zijn meer op zichzelf. Om iedereen zijn eigen stukje te geven heeft iedere bewoner zijn eigen keukenkastje(s) en een eigen postvakje.

 

Onlangs is er groot onderhoud aan de woningen gepleegd. Dit houdt in dat veel van het houtwerk opnieuw is geverfd en sommige keukens en badkamers zijn gerenoveerd. Bij ons kom je dan ook niet in een kleverig studentenhuis terecht. We houden het graag netjes.

 

Er is veel vraag naar kamers in Goes, vraag daarom vooraf bij ons na welke kamers er nog beschikbaar zijn.

 

Een kleine impressie!

 

Links ziet u een kleine impressie van onze woningen en de gemeenschappelijke ruimtes. Voor meer foto's klikt u op de knop 'Foto album'..